Om perfecte rijeigenschappen te creëren, is de i:SY op een heel bijzondere manier geconstrueerd. 

Om dit te ervaren is er maar één manier: Rijden!i:SY is begonnen als bijzonder concept en inmiddels een razend populaire fiets

Het was de eerste z.g. 'Compact' fiets die leverbaar is in een ‘one size for all’ framemaat, die dankzij een uitgekiende geometrie ‘meegroeit’ met de lengte van de berijder.

Door de bijzondere geometrie hebben de i:SY fietsen een vlakke zithoek, waardoor je in alle lengte zonder problemen goed kracht kan zetten bij een rechte zithouding.

Daardoor is comfortabel fietsen gegarandeerd voor mensen, die in lengte variëren van 150-195 cm.

Het stijve frame, de kleine wendbare wielen, het lage zwaartepunt en de soepele aandrijving van Bosch maken de modellen van i:SY tot compacte e-bikes, die in deze klasse hun gelijke niet kennen.

Jan de Fietsenman is dealer van i:SY. Wil je een proefrit maken op een i:SY? Maak dan een afspraak met een van onze winkels.

BELANGRIJK: Het aanbod van de i:SY op onze site wijkt af van de werkelijke beschikbaarheid. Wil je weten of jouw favoriete model beschikbaar is bel of mail ons dan. Wij kunnen je dan voorlichten over de actuele voorraad.

Voor de i:SY zijn ook unieke accessoires beschikbaar

EN natuurlijk kun je ook een i:SY leasen!

€ 3.449,00

Bezig…

€ 4.249,00

Bezig…

€ 3.914,00

Bezig…

€ 4.409,00 € 3.999,00

Bezig…

€ 4.999,00 € 4.899,00

Bezig…